The Clubhouse – Renovated with a fresh & contemporary look

After 5 months of renovation works, the Clubhouse opens its doors with a fresh and contemporary look.

The centenary building was renovated with contemporary lines, in an effort to create the perfect harmony between the modern and the original building.

The white ceiling and the white stoned walls combine perfectly with the wooden panels used on the facade of the main bar and the restaurant furniture.

New windows were added to the ceiling to allow the day light to come through, creating the perfect setting to dine and to enjoy the flavors of our new menu.

But the ambiance is cozy and relaxed not only on the inside but also on the outside. There is a whole new wooden terrace that has been built right in front of the clubhouse.

The palm trees and the vineyard tree add its charm to the terrace creating the perfect setting for golfers to enjoy the sunny days of the Algarve.

We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.

Privacy Settings

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

Decline all Services
Accept all Services